perjantai 6. heinäkuuta 2012

Lähtölaskenta ja viimeinen työviikko


Viimeinen työviikko ja lasten hyvästeleminen yksi kerrallaan sai tajuamaan että lähtö tosiaan lähenee ja harjoittelu Floridan auringossa on pian ohi. Maanantaina työpäivän päätteeksi suunnattiin lentopalloon ja saunalle sen jälkeen.  Viimeisten ostoksien etsiminen kauppojen kiertelyllä ja tilin tyhjentämisellä piti aloittaa viimeistään nyt. Tiistaina suunnattiin Boynton Mallille ja keskiviikkona tsekattiin yksittäisiä sekatavarakauppoja. Keskiviikkona saatiin kunnon lihaa PA BBQ Grille:ssä, josta jälkkärille lähdettiin, minnekä muuallekaan, kun GoYo:hun.

Torstaina ”grillailtiin” porukalla kaverin luona. Sade pääsi vaan yllättämään, joten miehet sai valmistaa ruokaa pihalla, kun tytöt odotteli kiltisti sisällä.
Perjantai oli viimeinen työpäivä ja oli vaikea tajuta itsekin ettei enää näe näitä ihania lapsia. Syötiin lasten kanssa jäätelöä, joissa oli Suomen liput ja leikittiin vielä kuumuudessa pihalla saippuakuplia jahdaten. Illalla syötiin meriruokaa kavereiden kanssa Old Keylime Pie House:ssa. Minna kävi vielä poikien kanssa siitä pyörähtään Lake Worthin keskustassa ja iltauinnilla rannalla. Rannalla näkyi metrin kokoinen iso merikilpikonna, joka oli tullut laskemaan munia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti