torstai 7. kesäkuuta 2012


Viikko alkoi Memorial Day:lla eli vapaapäivällä, mikä tulikin todella tarpeeseen campingin jälkeen. Päivä meni kotona hengaillessa ja takapihalla auringosta nauttiessa. Illalla käytiin syömässä Hooterssissa ja sen jälkeen katsomassa Men In Black 3 3D:nä Imaxi:ssa, isolta screeniltä. Hooters-tytsyt oli mukavia, kun suostuivat suomityttöjen kans kuvaanki.


Torakantappaja-Minna sai illalla taas yhden kiikkiin

Tiistaina Minna kävi pyöräileen kauniissa luonnonpuistossa, matkalla näkyi mm. alligaattoreita ja kilppari. Takaisin tullessa rankkasade yllätti ja jälki oli hiekkaista ja märkää. New Yorkin reissua suunniteltiin keskiviikkona. Torstaina töiden jälkeen päätettiin pistäytyä pikashoppailemassa ja tavaraa lähtikin mukaan Victoria Secret:iltä ja tietysti taas Aéropostale:lta. Illalla päädyttiin kavereille katsomaan Girl with dragon tattoo –elokuvaa.

Perjantaina huomattiin jälleen kerran, että kesä on täällä todella lähellä, kun lapsia alkaa lähteä yksitellen kindergarteniin ja kesälomille. Perjantaina jouduttiinkin sanomaan hyvästit jo kahdelle ihanalle tytölle. Kesän tulon on huomannut myös aina vain kuumemmasta ja kosteasta ilmasta. Lisäksi juuri alkanut hurrikaanikausi on lisännyt iltapäiväsateiden määrää. Perjantai-ilta hengattiin porukalla ja suunnattiin Clematikselle ja minnekäs muuallekaan, kun Off the Hookah:n.
Minna vietti lauantaipäivän meloen Jonathan Dickinson State Parkin ihanissa maisemissa. Lauantai-iltana meni hengaillessa ja voimia kerätessä seuraavaa päivää ja Miami:a varten.

Sunnuntaina suunnattiin heti aamusta nokka kohti Miamia! Käytiin aamupäivällä Miamin eläinpuistossa ja iltapäivällä Miamin Aquariumissa. Nyt on elefantit ja killer whaleki nähty. Suuri eläinpuisto oli mukava ja helppo kiertää golfkärry-pyörällä. Päivä oli tosi kuuma ja pitkä, mutta olihan meillä vielä pakko päästä Miamin South Beachille ja rantakaduille. Käveltiin rannalla ja huomattiin, että sovitaan tosi hyvin sinne lihaksikkaiden ja kauniiden ihmisten sekaan! :D Hah hah… Käytiin maistamas myös mustekalaa rantakadun hienossa ravintolassa. Miami ei koskaan nuku! Menoa ja meininkiä tuntui riittävän, vaikka kyseessä oli sunnuntai-ilta. Sinne on vielä pakko palata! Päivä oli niin loistava että kuviakin kertyi jopa 800. Paluumatka kotiin hiukan venyi, kun auto meni rikki ja sekä kyydillä että hinausautolla meni aikansa saapua hakemaan meitä Hollywoodista. Oltiinhan me lopulta kotona, 2 yöllä!






Maanantaina heti töiden jälkeen haettiin auto meidän viimeiseksi kuukaudeksi. Mahtavaa, kun nyt pääsee omin voimin joka paikkaan, eikä tarvi olla enää riippuvainen muiden aikatauluista. Vaikkakin meillä on ollut ihania kuskeja nämä kaksi kuukautta. Illalla vielä käytiin Sweet Tomatoes:issa syömässä ja poolilla kavereita näkemässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti